Træning – socialisering fortsætter.

Loas dagligdag i hjemmet er indtrådt. Eller rettere, efter hun lige havde lært sin nye og blivende bolig at kende, er vi begyndt på den meget vigtige første træning, nemlig at lade hende møde ny mennesker i forskellige sammenhæng.

Her står vi foran Viby centret og hilser på nogle søde børn.

Lena har jo gjort et fint forarbejde i Hyssna og omegn.  Loa var sammen med de andre hvalpe  med på kennel træffet med 20 curlyer og deres familier, hvalpene morede sig – det gjorde vi andre også.Jeg har krydset af på den imaginære liste, efterhånden som ”folk med kasket”, kørestol, indkøbsvogn, børn, osv har hilst på Loa. Vi har stået foran Føtex og Dagligbrugsen i myldretiden, været inde i den lokale pet world, hvor man godt må tage sin hund med ind. God social træning – masser af dyrevenlige mennesker – og så lugter der så himmelsk, når vi går forbi hylderne med godbidder. JO, vi  har købt lidt smagsprøver.

Vi kom også forbi akvarierne med fisk i. De skulle også undersøges og snuses til.

I haven har vi mødt fru pindsvin, som nu bare rullede sig sammen og var kedelig. Loa snusede behersket til det, og gik videre. Vinbjergssneglene har sagt tak for i år, og muret sig inde i huset (altså snegle), gravet sig ned i bedene, så dem må hun vente med.

Naboens Zeus har hun leget med, en 9 årig frisk ruhår,  kunne fint leges med, fandt hun ud af.

Så har hun været med ude at hilse på de hvalpe, som går på det hvalpehold, som snart slutter. Der var hun rigtig fremme i skoen.

Snuppede den fasanvinge, træneren havde taget med for at vise hvalpene vildt, op af trænerens taske.

Yep – man er curly – fræk, og jeg kan lide det.

Var med til træning på det lydighedshold, jeg har hjulpet på her i efteråret. Her hilste hun på lidt ældre hvalpe og unghunde ,efter vi lige havde øvet os 5 minutter i lineføring og kontakt, før de kom.

Resten af træningstimen lå hun i bilen og sov.

Dejlig puppy.