DKK national udstilling i Varde 30. august 2015

Loa var tilmeldt til DKK kreds 11, nationale udstilling i Varde og Merete og jeg kørte afsted med Loa og Vigdis.

Det var et godt arrangement. Stor udstillingsring så det var muligt at se bevægelser, noget Loa er stærk i, hvilket også afspejler sig i den fine kritik, hun fik af den australske dommer Mrs Lyn Watson. Loa blev BIR, med cert. – det blev jeg naturligvis glad for. Loa er nu fuldcertet.  Merete handlede og det er en fornøjelse at se de to sammen i ringen.

20150830_3

20150830_4

 

5 years old liver in beatiful coat – good head – scissorbite – ballanced neck – ballanced angulations both ends – correct topline – correct underline – sound typical parallel movement.

Excellent, Cert., BIR.

 

Indtryk fra ringen:

Spisestellet checkes
Spisestellet checkes
Dommer Lyn Watson ses i baggrunden
Dommer Lyn Watson ses i baggrunden.

 

Gruppebedømmelser var senere på dagen, så der var rig lejlighed til at kikke på de andre racer, tage en afslappende tid i bilen, og så var Loa klar.

20150830_5

Vigdis og jeg sad ret langt fra forbedømmelses ringen hvor dommer Antoan Hleberov, BG  skridtede fronten af – længe – meget længe var hundene på og stod fint.  Det viste sig, at han lod alle racevinderne fra gruppe 8 komme med i store ring – og jeg må indrømme, det var fedt at se Loa og Merete der.

Gruppe 8 forbedømmes.
Gruppe 8 forbedømmes. Den belgiske dommer ser meget eftertænksom ud!
Loa og Merete på vej i store ring, sammen med de øvrige racevindere i gruppe 8
Loa og Merete på vej i store ring, sammen med de øvrige racevindere i gruppe 8

Jeg har taget en lille video af Loa i store ring, den bliver linket HER, når den er færdig.

De fire hunde som dommeren ville se på podiet blev udpejet og Loa var ikke iblandt.

Merete fortalte, følelsen at være i gruppe konkurrencen var som hun husker det fra alle de gange hun tidligere har prøvet det med egne hunde.

Jeg nikkede genkendende. Jeg havde det på præcis samme måde, da Vigdis og jeg var i Sverige, hvor hun efter 3 åbenklasse spor blev SEVCH på 4 dage – det er en fed fornemmelse, selvom det ikke er egen hund – men næsten .

TAK til Merete for handling – det gjorde du fortræffeligt!