Januar 2013 – Skue i DRK-Østjylland

 

Loa under bedømmelsen til BIR

 

Det er en tilbagevendende begivenhed, at vi i region Østjylland holder vinterskue, og som ofte, når lejlighed og pels (Loas altså)  byder sig, deltager jeg.

Jeg var kommet afsted uden den tynde læder line, hvis farve matcher Los pels så fint, så gode råd var dyre. Så er det jo godt at være blandt hundevenner. Rikke Birk var nemlig godt klædt på, og havde to supertynde silkeliner med. Godt nok i sort – men de var så tynde, at de nærmest virkede usynlig, når man så dem på afstand.Loa er blevet mere voksen i ringen, så det var OK, selvom hun blev handlet med “sytråd”

I år fik vi følgeskab af tre andre curlyer, nemlig Mettes Nidra, Heidruns Nelly og Annes Merlot. Alle 4 er de svenske curlyer fra to kenneler, Curly Cottage og Magriss.

Det er hyggeligt at være flere curlyer og her på østkysten er vi så heldige, vi efterhånden er nogle stykker. Nye i den sammenhæng var dog Merlot, en stor, fin hvalp efter Lludd, som vi mødte igen i Herning i november, hvor han blev BIR om søndagen og Mocca, en søster til Loas mor.

Der var rigtig mange hunde tilmeldt (117) tror jeg, og de to irske dommere, begge aut. til gruppe 8, havde travlt. Alt blev dog gennemført med omhu, og vi hyggede os i curly krogen. I år havde vi også inviteret Tollerne med, interessant også at se de små “røde”, vi kender jo flere af dem fra træningspladsen.

Heidruns datter var så venlig at fotografere, jeg har valgt følgende ud.

Merlot og Anne

 

Nelly og Heidrun

 

We are flying, flying…….. Lidt livsglæde skal der være plads til, synes Loa 😉
Da vi nåede hen til dommeren, var vi skam artige….

 

Loa og Nelly

 

BIR Loa foran Nelly og Nidra.

Ingen af hundene står ret godt på dette foto – men søde er de da 😉

Præmierne var fine, for BIR fik Loa 5 kg Kingsmoor, for at blive BIS 3 fik Loa 5 kg Royal Canine, et stort ølglas indgraveret med BIS 3 og østjyllands logo. To poser med forskellig tyggeben samt en skøn lyserød dummy indgraveret med BIS 3 og dato. Tyggebenene forsvandt hurtigt, dummyen kan bruges mange gange 🙂

Vi aftalte at mødes til lidt sporintroduktion, når sneen forhåbentlig er smeltet. Fedt, at flere curlyejere viser interesse for den del af hundetræningen.