Loas nye erfaringer

I denne uge har Loa haft gæster, da både Merete og Lene kom forbi og hilste på lille Loa. De havde gaver med, en aktivitetsbold, som kan spytte foder ud, når man giver den en ordentlig en på frakken. Det lærte Loa hurtigt. En nuttet lille flodhest med piv i – den skulle lige godkendes først, efter en del gøen og kropssprog som inviterer til leg, samtidig med, man synes, den var lidt farlig, hopper hun nu rundt med den, når vi kan holde ud at høre på det. Et lækkert tæppe at ligge på i bilen fik hun også.

vi har også i denne uge hilst på  hvalpeholdet i regionen. Vi gik med en god halv time, og det gik fint – som man nu kan vente af en lille hvalp. Hun er dejlig tillidsfuld og også tunnellen, som vi bruger som en tillidsøvelse, løb hun fint igennem, da jeg kastede hendes bold derind.

Desværre har jeg ingen billeder, det blev for mørkt til at fotografere.

Weekenden bød på besøg på Naturcenter Ørnereden, hvor vi hilste på børn og voksne, som skulle ud på svampetur med Henrik, naturvejleder og DRK træner.

Hans tre labradortæver hilste også på, det er hunde, som ved hvordan man omgås en lille hvalp.

Et besøg på mit arbejde er det også blevet til. Hun hilste på en masse venlige mennesker, og løb nysgerrigt rundt på kontorerne. Elevator kørte vi også i, da det er en lille, gammeldags elevator, løftede jeg hende op på armen, da den begyndte nedturen, men satte hende ned, da jeg kunne mærke, hun tog det afslappet.

Senest har hun været på sit andet besøg i Petworld, hvor hvalpene gerne må komme med ind. Her mødte hun de dejligste dufte, fodersækkene blev undersøgt, og endnu en venlig ung dame hilste hun på.