Første uge

Loa blev hentet til Nordjylland, da tidspunktet passede med vor ferie i sommerhus i skønne Jerup – tæt på hav, tæt på klitplantager og moseområder. Et ideelt sted at være lille hvalp. Natur lige udenfor døren, en dejlig naturgrund, og Loa kunne løbe uden at se en line – lige med undtagen af den daglige tur, hvor vi kørte til Kiwimarked i Ålbæk for at se på mennesker :).

Lena ordnede lige den sidste finpudsning med negleklip, vask  og så var hvalpen klar til at tage sin nye familie og sit nye land i brug.

Sejlturen fra Göteborg forløb uden problemer, trods det at  Loa skulle ud i stiv kuling for at tisse under overfarten på et larmende dæk, hvor dieselosen lå tykt omkring hende. Den første social træning var i hus, da omkring 20 forskellige mennesker var henne og klappe hende. Jeg krydsede “folk med kasket “, børn, ældre, folk med briller osv af på listen over det man skal have erfaret som en lille hvalp…..

Hun er en livlig hvalp, men også en hvalp, som kan slappe af ind imellem, meget hurtigt lærte hun at slappe af i buret i bilen, når vi kørte småture.

Vi begyndte at lære hinanden at kende, og jeg havde lovet mig (og andre) at hun skulle først og fremmest skal have lov til at være hvalp – men ind imellem har vi leget med kontaktøvelser, indkald – og gået en tur ned til vandet.

Jerup mose gik vi en lille tur i, her virkede ridestien, som vi bevægede os ad, som en hel urskov for en lille hvalp. Hun er  dog virkelig terrængående – man kan mærke hun er opvokset i Hyssna, hvor terrænnet er kuperet udenfor Lenas hus.

Ålbæk Klitplantage bød på en stor træbro over en å, Loa gik modigt over og ind i den mørke skov.

Jeg håber hun må få et langt, aktivt og godt hundeliv, vi vil gøre  hvad vi kan for at det går i opfyldelse.