Loa til DM i 2022.

Loa har i året, hvor hun blev 12, stadig været en konkurrencemæssigt aktiv curly. Hun opnåede i efteråret 21 titlen RLSB, på baggrund af 5 prøver bestået med mindst 95 point. Henover vinteren og foråret trænede vi frem mod færdighedsprøve 3, hvor hun til min glæde bestod, da hun var til prøve i den måned, hun fyldte 12 år. Så gamle hunde kan lære nye øvelser, når fysikken og det mentale stadig er til det. Titlen RLSS, hvor hun igen fik 5 baner med mindst 95 point er også i hus.

Hun havde kvalificeret sig til finnale dagen i rallylydighed, som blev afholdt på Vilhelmsborg 4. september til min store overraskelse, gik en flot bane i første omgang, og blev råbt op til at deltage mellem de 10 bedste i rally seniorklassen. Anden bane måtte vi lave en øvelse om, og jeg synes hun igen havde leveret et solidt stykke arbejde. Dommeren var ikke helt enig, 😉 så hun endte på en 9. plads, hvilket jeg var ovenud tilfreds med. Hun har gennem sit lange liv været fantastisk at træne med, altid glad og ivrig, det var hun også den dag. Hun er stadig hunden med førertrøjen på i hjemmet, det er nok hård kost for en gammel hund at holde en stor opløben teenager curly i ørene – men det mestrer hun til fulde.

Efteråret er her bogstaveligt og i forhold til Loas konkurrence deltagelse.

Den allersidste rallyprøve venter lige om hjørnet, hun bliver stadig trænet i rallylydighed og i at hente dummyer, hun elsker det, og så længe hun kan løbe i terræn, bliver der af og til også trænet på dummyer. Hun elsker det <3.