Online Show 2020 – 2021.

Den engelske curly coated retriever klub afholdte et online show med Gil May som primus motor. Konkurrencen forløb mellem december 2020 – maj 2021. Hvad der adskilte sig fra andre online shows var at man her kunne deltage i 10 forskellige kategorier med forskellige fotos af samme hund. Billederne skulle indsendes anonymiseret, evt. handler måtte ikke kunne identificeres. Alle fotos blev tildelt et nummer, og kun Gil May havde “koden” til de forskellige fotos numre. Det var lidt morsomt at se, hvor mange curlyer, jeg kunne genkende, selvom der ikke stod navn.

Hvis nogen har lyst til at se de mange fotos ligger de på facebooksiden :

https://www.facebook.com/groups/115020096973986/media/albums

Det må have været et kæmpe arbejde at vurdere de 458 indsendte fotos for dommerne. Loa deltog i “hvalp”, Bedste bevægelser, Bedste Retrieve, Bedste veteran tæve, og hver måned blev der af forskellige dommer (autoriserede og ikke autoriserede) udpeget de op til 6 bedste i en kategori. Loa fik point i Bedste bevægelser, Bedste retrieve og Bedste veteran tæve, gennem flere måneder. I maj måned dømte Mr Nigel Spraggins , Chair of the CCRC og han valgte Loa til BIS Curly og jeg må indrømme, jeg skrev til Gil May og spurgte om det var en fejl. Det var det ikke, han valgte Loa på det foto, som blev taget i Norge i 2013, hvor hun henter kanin. Så det var skam rigtig nok.

Få dage efter kom så afgørelsen, hvor hovedvinderne i de forskellige kategorier blev udnævnt.

Final Results.Supreme Best Curly – Morkehall Doris.

Reserve Best Curly – Zoete Regenboog Van Elegast.

Best Dog – Roughyeds PoseidonBest Bitch – Morkehall Doris.

Supreme Best Puppy – Infallibles Black Angel.Reserve

Best Puppy – Gladrags A Diamond Gent.Supreme

Best Veteran – Curly Cottage Loa.

Reserve Best Veteran – Morkehall Doris.

Gills Choice Dog – Summerwind Spirit Of The Old West.

Gills Choice Bitch – Bling Bling Anna Silma.

Loa blev Supreme Veteran Bitch og jeg modtog en unik roset med udnævnelsen indgraveret. Ja, hvem skulle nu have troet, hun igen kunne gøre sig gældende i en konkurrence med så mange, smukke curlyer…..