Sportræning og hygge hos Lene

Lene havde lagt et finurligt spor til Affi for at give ham nye udfordringer og spurgte om vi havde lyst til at komme og være med. Det havde vi. Jeg lagde et ca 150 meter spor til Loa med færtsko, og mens det fik lidt alder skulle Affi gå sit spor, som nok overraskede ham, da Lene jo ikke havde gjort som hun “plejer”, men lavet trekant, som skar sporet og en cirkel lidt længere fremme. Sporet havde ligget ca 20 timer. Trods overraskelsen nød han sporet og gik fint op til skindet. Efter en kop kaffe var det Loas tur. Hun havde færten i næsen, før vi nåede sporstart, fik lov at gå derud af, og viste stor interesse for klovlugten. Jeg havde anvendt lidt blod også, og havde lagt pølsestykker for hver 5. meter. De pølsestykker dropper jeg næste gang, hun er overhovedet ikke interesseret i dem. Hun går i et fint, roligt tempo, så jeg kan nå at se hvad der foregår.

Sporet startede i åben græs – med medvind (det blæste temmelig kraftigt) – drejede i en blød bue op over en vold og ind i nåleskoven ca 75 meter fremme. Terrænskiftet var ikke noget problem, hun tøffede derudaf med tydelig snude lyd 🙂 Sporet sluttede nede af en lille skrænt på den anden side af skoven og bag ved en træstub. Hun tog igen kloven fra min færtsko i munden og ville straks vende om ind i skoven for at begrave den 🙂

Hun spiste ikke engang pølsestykkerne som lå ved spor slut. Endnu er jeg ikke begyndt på kattemaden som belønning, som jeg ellers plejer at bruge. Jeg leger med kloven i stedet for, for det synes hun er sjovt. Men lad os nu se, meget kan ændres, hun er jo kun en lille hvalp. Bagefter legede hundene og Lene og jeg hyggede os med dejlig mad. Det forlyder, de to herrer gul og sort var godt trætte af at have Loa på besøg!! Loa var nu også godt brugt og sov resten af aftenen herhjemme.