DRKs certifikat udstilling i Nyborg, marts 2015

NOVCH SEVCH Curly Cottage Loa, BIR, Cert., Klub Cert.
NOVCH SEVCH Curly Cottage Loa, BIR, Cert., Klub Cert.

Jeg havde meldt Loa til DRK´s certificatudstilling i Nyborg den 1. marts, men det viste sig, jeg ikke selv kunne løbe med hende, og så er det dejligt, at have en god ven, Merete, som kunne træde til. Ingelise havde valgt at stille Gatling også, så Merete og Ingelise kunne følges ad og hygge undervejs. Loa var i de bedste hænder med de to reserve mødre 🙂
Heldigt var det også, at Anja med lille Andreas kørte til Nyborg for at se og hygge, hun kunne nemlig rede trådene ud, da DRK var usikker på om Loa stod i den rette klasse. Det gjorde hun, hun var tilmeldt i brugsklassen.
Jeg kan af gode grunde ikke berette så meget fra udstillingen, udover at teknikken drillede, så det hele blev forsinket, Men i gang kom de heldigvis. En tysk dommer Beate Ting dømte curlyerne.
Jeg kan se på billederne og videoen, at selvom Merete ikke har prøvet at handle Loa på udstilling overhovedet, fandt de to melodien, Loa var i særdeles gode udstillingshænder, dommeren kunne lide hendes eksteriør og bevægelser. Gatling, som Loa egentlig har adopteret, fordi hun blev passet af Ingelise, da han kom ind i familien som 8 ugers hvalp, har udviklet sig til en super han, synes jeg. Oveni det er der rigtig gode brugsevner og et rigtig godt temperament, det bliver spændende at følge ham fremover. Dommeren kunne også lidt ham, så han fik en super kritik og blev BIM.

Loa fik certifikatet, hun fik også klub certifikatet samt blev BIR.
BIS konkurrencen deltog hun ikke i, da fødselsdag i nærmeste familie, gjorde Ingelise skulle hurtigt hjem igen.

Kc Tai Tokerau Bakongo, Ejet af Ingelise Koed

Kc Tai Tokerau Bakongo, Ejet af Ingelise Koed

 

Loa BIR.
Loa BIR.

 

11040153_10152647668995896_499387506_n_BIM_BIR