Loa er Rally Superchampion

Hadsten hundevenner havde den 26/11 19 arrangeret rally prøve som så ofte før i Hangar 17, som er en af mine favorithaller at gå prøve i, fordi der er god plads til opvarmning og på selv selve banen, hvor prøven foregår.

Dommer Susann Wheadon havde lavet en bane med masser af flow, som passede rigtig godt til Loa. Selvom der kun var 5 tilmeldte i championklasse var det rigtig skrapt selskab, vi var i. Loa gik som den sidste en forrygende bane til 99 point, men de par stykker, jeg nåede at se, før vi selv skulle på, havde begge lavet et fint gennemløb. Bent og Ingelise kom mig i møde, og sagde, ingen af dem var a point med Loa, så hun fik sit 3. og sidste store certifikat og var dermed Rally Superchampion.

Det var noget jeg i min vildeste fantasi ikke havde drømt om, vi kunne nå. Det var virkelig sejt gået af min glade dansende curly, som gennem så mange år har leveret resultater i forskellige discipliner. Altid er hun med på mine træningsideer, hun er godt nok senior af alder men bestemt ikke når hun skal på rallybanen.

Loa vandt med 99 point championklassen. Dommer Susann Wheadon ses til venstre for mig.

Loa vandt med de 99 prøven og de laveste point i championklassen den dag var 95 point, så det siger jo noget om niveauet.

Hun blev fejret med fine gaver og roset, og Helle Gadeberg, som var arrangør, lovede en fin pokal, næste gang vi skulle til prøve.

Det var næsten mørkt, da Ingelise og jeg kørte hjem, men vi havde lovet hundene en strandtur, så det fik de i det sidste skumringslys. Derhjemme blev Loa noget forkælet  med lidt lækker mad og noget at tygge på.