Loa i Herning november 2010

Loa, 19 uger gammel, pludselig begynder benene at vokse :).

En tur til Herning udstillingen med gode venner ventede søndag morgen, først havde vi lige et problem, idet den sædvanlige græsplæne, som vi plejer at parkere på, viste sig ikke at kunne bære, så bilen sad fast, det samme gjorde bilen, som lige efter mig også drejede ind samme sted. Heldigvis fik officials hurtigt en traktor tilkaldt, som trak os fri, bedre havde det nu været, om der havde været spærret af, så vi kunne have undgået det. Vi  nåede lige akkurat ind, som Curlyerne skulle i ringen.

Loa hilste på Sif og Toto, to unge Otto børn, som var tilmeldt udstillingen.Begge hunde, ejet af henholdsvis Lene Brinck og Ingelise Koed, hilste glad på Loa, som syntes, de var aldeles pragtfulde begge to.  Hvor er det en fornøjelse at se et par curlyer, som begge har dejlige temperamenter og nemt håndteres af andre. Siff har Loa mødt til Lena Gottfriedsons kenneltræf i september måned – men mon dog hun kunne huske det?

Skønt var det vi kunne hjælpe hianden med at holde hunde, så vi  på skift kunne besøge et par handelsstande, lidt kan man jo altid lade sig friste af.

Begge Ottobørn fik fine kritik sedler, og lidt foto blev det da også til.

Loa nød opmærksomheden både fra “reservemødrene” Merete og Lene.

Min lille curlyhvalp klarede alle indtryk i stiv pote. Var i stand til at spise ved ringside, og kikke på hundene, som løb forbi i ringen lige foran hende. Hilse på børn og voksne, som gad at hilse på hende. Ja, naturligvis også hilse på andre hunde.  Jeg havde nu ordentlig fat i snoren, det er jo ikke sikkert, alle ville synes, det var sjovt, hvis en legesyg curlyhvalp pludselig løb ind i ringen.

Da billederne i Herning altid er alt for mørke, gik vi udenfor.

Tre immigranter fra Sverige ! Fra venstre Toto fra Kennel Magriss, Loa og Siff fra Kennel Curly Cottage.

Dagen endte med lidt kaffe og snak hos Merete, hvor Rebekka og Vigdis kunne hidses op til leg. Meretes køkkengulv lignede Jerusalems ødelæggelse, da vandalen Loa skulle hjem. Jo, hun er glad for vand, kunne nærmest bade i skålen!!.