Loa på markprøve til racetræffet i 2013

Billederne her er ret specielle, de viser Loa på sin første markprøve, oven i købet en B prøve til racens træf i Klovborg.  Ingelise førte hende, da jeg befandt mig i Finland, og vi havde aftalt, hun skulle tage Loa med til træffet, da vi har trænet en del sammen i foråret. Vi vidste begge to kaninen ikke er helt på plads endnu. Hun tager den ind imellem, men ikke hver gang.

Efter sigende fik hun lavet nogle gode markeringer på land og på vand, og også kritikken i søget er fin. Hun bruger sin næse (man er vel sportrænet), men så ligger der jo en kanin, og den synes Loa ikke skulle hjem den dag. Hun bringer ænder og duer og får ros for sin vildtbehandling.

I et retningsbestemt søg bytter hun efter sigende en and, så hun får en 3. pr.

Jeg blev så glad, og synes, det er sejt, at Ingelise kunne føre Todo til en fin 1. pr. og Loa til en 3.pr. Todo blev prøvens bedste hund.

Søster Lara klarede sig ikke overraskende super med en 1. pr som belønning, Ellisiv og Lara har det teamwork, som skal til, de skal nok nå langt. Der var også en hund, som var kommet langvejs fra, Slovenien, den gik også til en 1. pr. Nora, som lige havde afleveret sine hvalpe startede i åben klasse og gennemførte til en 3. pr. Hun var ikke blevet trænet i nogle måneder, så jeg synes, det er en udmærket præstation, men ved jo godt, hun kan gøre det bedre.

 

 

 

 

 

Tre Curly Cottage hunde, Lara, Joella og Loa med de tre dygtige hundeførere. Lena var glad fordi de alle fik præmiering på markprøve.

 

Finde præmier var der til hundene. Jo, de kan lide hinanden de to!

4 dage efter træffet kom jeg hjem og hentede straks Loa. Lige så mange store oplevelser som jeg har haft, har Loa også haft hos sine” reservemødre”, Merete og Ingelise, hvor hun tilbragte over to uger hvert sted.  Henrik trådte til en weekend, hvor hun ikke helt var ovre sin løbetid, og Meretes lange vagter ikke harmonere med hundepasning. Jeg er dybt taknemmelig over den uvurderlige hjælp de ydede. Loa var i de bedste hænder, det vidste jeg. Jeg var ikke et øjeblik bekymret for hende under mit ophold i Finland – men hold da op, hvor var det dejligt at få hende hjem igen.

Mange tak til Lena for de fine fotos!!