Sportræning hos Birgit og Hans

Loa markerer anskudstedet

på vej op ad den første strækningHer er Loa ved at finde knækket efter tilbagegangen

her var knækket og fortsættelsen af sporet

Kloven er blevet fundet og leget med:-9

og solen skinnede:-)

Efteråret viste sig fra sin smukkeste side, da Loa og jeg tog ud til Birgit og Hans. Hans havde været ude på færtskoene dagen før og havde lagt 3 x 400m spor, som Loa, Sally og Kia skulle gå.
Jeg har efterhånden været nogle gange i sporterrænet men med så afvekslende en natur og mulighed for at lægge spor, er der aldrig to spor, som er ens:-).
Loa lagde ud, og kom fint ud af kassen, efter at have markeret anskudstedet. jeg kunne se, de krydsende veksler blev checket, der var meget råvildt, og det interesserer damen.
Hun er så ung, så jeg korrigerer ikke endnu, står blot stille og roser så, når hun tager sporet op igen.
Tilbagegangen blev klaret, hun viste tydeligt, hvor stoppet var, og ledte derefter længe efter den rette vinkel, som sporet knækkede ud af.
Hun påviste sårlejet (som den tobenede var får dvask til at opdage!), men rodede noget rundt før vi nåede sidste knæk. Jeg fik hende til at sætte sig, da hovedet var ved at være fyldt op, vi tog en lille pause. Det er ikke hendes kondition – men derimod sporkondition, som skal bedres lidt over vinteren:-). Et sidste terrænskifte over en dyb hulvej, og op ad en skrænt, så knækkede sporet, det voldte ingen problemer, og kloven blev fundet.

Sally og Hans på sporet

Bagefter var det Hans med Sally, som er lidt yngre end Loa, og jeg skal love for, der er fart på den unge dame:-) hun viste også tydelig et sted, at her var passeret vildt – kort tid før.

Kia og Birgit igang med deres spor i den smukke skov

Birgit og Kia sluttede træningen af, Kia går i et mere afslappet tempo, hun bruger ingen unødige kræfter for at nå frem.
Efter masser af hyggesnak og en yderst dejlig middag med mørt elgkød, som Hans havde med fra sin jagttur til Sverige og som Birgit havde tilberedt, kørte Loa og jeg hjem – med elgkød og to gigantiske elgklove, som røg i fryseren – til brug til træning engang. Nej, jeg skal ikke gå på dem, de kan med garanti ikke være i færtskoene!!