Sportræning i påsken 2013

 

sporstart langs vej, jeg har travlt med at kikke på om jeg får stoppet retrieverlinen i tasken

Vi skulle jo ud en tur på sporet Loa og mig, men da jeg hele påsken var plaget slemt af en influenza var Lene B. nede i den skov, vi havde fået tilladelse til at gå spor i, selv for at lægge spor til Sif og Loa (1000m ) og et 400 til Amelíe.

Vi plejer altid at gå bag hinanden, når vi træner, men jeg måtte nøjes med Loas spor, og det holdt endda hårdt at gennemføre. Den tobenede måtte holde pause på sporet 4 gange for at hoste og få noget luft ned i lungerne ,en enkelt gang satte jeg mig på et træstub for at hoste, det kan ikke anbefales, mine bukser og jakke var fulde af harpiks 🙂 hovedet var ikke med.

Det var Loas heldigvis og hun gik et udmærket spor. Roede lidt på det sidste terrænskifte mod kloven, vi mødte en mand med en hund på den strækning, og den distraherede lige lidt.

Når jeg nu ser billederne har jeg næsten glemt hvor koldt det var -5 grader og det havde været nede på -8 grader om natten, så langt fra optimale færtforehold.

 

Lene fotograferede, det kom der følgende billeder ud af:

første skovvej krydses, Lene havde lavet rigtig mange terrænskifter.

 

 

 

Visne brændenælder – bedst at gå igennem om vinteren

 

Der er godt træk i linen på dette stykke 🙂

 

spændende sted at spore, duftede vældig meget af fældet nåletræ.

 

 

Efter nåleskoven krydsede sporet et stort åbent område, og gik derefter ad en skovvej for til slut at dreje ind i beplantning med unge birke, hvor Bambis fod lå. Desværre er der ingen billeder af det.

Kanon spor, Endomondo sagde lige præcis 1003 meter, godt ramt Lene, og tak for at lave al arbejdet.